020 730 8400 avekmet@avekmet.fi

Julkisivut ja valokatot

Tyylikäs ratkaisu julkisivuksi

Avekmet Oy on erikoistunut kokonaisvaltaisiin lasijulkisivuratkaisuihin. Tehokkaana ja joustavana yrityksenä palvelemme asiakasta suunnitteluvaiheesta aina asennukseen asti yli 30 vuoden ammattitaidolla.

On hyvä muistaa, että julkisivu on näkyvin osa rakennusta. Tarjoamme kustannustehokkaat ja energiatehokkaat profiilijärjestelmät mitä monimuotoisempiin, alumiinista tai teräksestä valmistettuihin julkisivuratkaisuihin. Suunnittelemme julkisivun alusta loppuun valitsemalla julkisivuprofiilien syvyyden tarpeiden ja tilastolaskelmien mukaan eri kokoisten profiilien joukosta, huomioimme myös tarvittavat vahvikkeet tuulikuormille sekä rakenteiden lujuuslaskennat.

Laadukkaat julkisivut ammattitaidolla

Alumiiniset julkisivut sopivat esimerkiksi kauppakeskusten, asuinkerrostalojen, tuotanto- ja varastotilojen ja toimistojen rakentamiseen alumiinin kestävyyden ansiosta. Meiltä saat korkealaatuiset julkisivurakenteet esimerkiksi julkisiin rakennuksiin sekä toimisto- ja liikerakennuksiin ammattitaidolla tehtynä.

Yrityksellämme on taustaa toimisto- ja kerrostalorakentamisesta yli 30 vuoden ajalta, joten kokemusta julkisivurakentamisesta on kertynyt jo paljon. Vain taivas on rajana. Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan julkisivusi yhdessä!

Kysy meiltä myös erikoisempia laseja, mm. auringonsuoja, itsepuhdistuva aktiivilasi, huurtumattomuus, digiprintti, desibelilasit ja sähkölasitus!

Olemme erikoistuneet myös erikoisempien julkisivuratkaisujen toteutuksiin. Esimerkiksi erilaiset kittisaumalasijulkisivut (Sg), erikoisprofiilijärjestelmät, elementtijulkisivujärjestelmät ja Sandwich julkisivuikkunat onnistuvat kauttamme. Myös taivutetuista, kaarevista ja ns.3D julkisivuista/ikkunoista on yrityksellämme kokemusta.

Valokatot

Avekmet – valokatot tuovat luonnonvaloa sisätiloihin. Valokatot voivat olla kiinteitä pintalistoilla, kittisaumattuja- ja niihin voidaan asentaa myös avattavia ikkunoita/ tai savunpoistoikkunoita.

Suunnittelemme aina valokatot koon mukaan. Pienet valokatot voivat olla itsekantavia rakenteita, mutta suuremmissa pinta-aloissa ne tarvitsevat kantavan teräsrakenteen. Meiltä löytyy EXC1-EXC3 luokat kantaville teräsrakenteille, joten isommissa valokatoissa voimme tarjota kokonaisuutena kantavan teräsrakenteen, jonka päälle alumiinivalokattojärjestelmä asennetaan.

Valokatot voivat olla joko lämpöeristettyjä tai -eristämättömiä rakenteita.

Säleiköt ja peltikasetit

Alumiiniset säleiköt- ja auringonsuojasäleet sopivat niin julkisivuikkunaan integroituina kuin myös suoraan seinäelementtiin asennettuina. Tämä luo lukemattomia mahdollisuuksia rakennusten julkisivujen suunnitteluun.

Vanhan rakennuksen julkisivun remontoinnille on myös toinen vaihtoehto. Peltikasetti järjestelmä tarjoaa nykyaikaisen ja korkealaatuisen ratkaisun julkisivujen kasvojenkohotukselle. Uusi sälepinnoite voidaan asentaa kätevästi, poistamatta mitään vanhasta seinästä. Isona pintana säleet tekevät julkisivusta yhtenäisen.

Integroidut ranskalaiset parvekkeet

Tarjoamme integroidut alumiiniset ranskalaiset parvekkeet julkisivuihin. Varmistamme oikeanlaisen kiinnityksen ja turvalasimääräykset eri kohteisiin.

Haluatko lisää tietoa julkisivuista ja valokatoistamme?

Lähetä meille sähköpostia tai kirjoita viesti viereisellä lomakkeella – vastaamme mielellämme!

Avekmet Oy
Keskuvainionkatu 2
33720 Tampere
020 730 8400
avekmet@avekmet.fi

Avekmet Teräs
Hepolamminkatu 36
33720 Tampere
020 730 8400
teras@avekmet.fi

Avekmet Oy
Keskuvainionkatu 2
33720 Tampere
020 730 8400
avekmet@avekmet.fi

Avekmet Teräs
Hepolamminkatu 36
33720 Tampere
020 730 8400
teras@avekmet.fi