020 730 8400 avekmet@avekmet.fi

Ovet, ikkunat ja liukuovet

Ulko-ovet ja ikkunat

Ulko-ovi on rakennuksen käyntikortti, joka on tärkeä osa talon julkisivua ja sille on paljon erilaisia vaatimuksia. Ulko-oven kuuluu sopia talon julkisivuun, mutta lisäksi sen kuuluu olla myös turvallinen, kestää sääolosuhteita sekä eristää lämpöä. Alumiiniovi on helppohoitoinen ja kestää käytössä vuosikymmeniä. Kysy meiltä myös monimuotoisia sisäalumiinilasiovia! Lisäksi laaja väri- ja verhoiluvalikoima antaa vielä lisää valintamahdollisuuksia.

Alumiini-ikkunat voidaan suunnitella kohdekohtaisesti. Saatavilla laaja vaihtoehto erityyppisiä ikkunoita. Profiilipaksuudet ikkunoissa 68mm, 70mm, 75mm, 78mm, 85mm, 90mm, 96mm ja jopa 104mm riippuen ikkunan U-arvovaatimuksesta ja käyttötarkoituksesta. Erilaiset avautumisvaihtoehdot ovat myös mahdollisia avautuviin ikkunoihin. Sivusaranoidut, kippikääntöikkunat ja alasaranoidut ikkunat ovat yleisimmin käytetyt mallit. Myös erilaiset heloitusvaihtoehdot ja piilohelat antavat suunnitteluun vaihtoehtoja.

Värivalikoima

Polttomaalattu RAL/metallihohtovärit, Decoral puujäljitelmä, eloksointi ja kaksivärisyys.

Korkeaa laatua

Avekmet ovet- ja ikkunat on valmistettu vain parhaista materiaaleista. Tavarantoimittajamme takaavat parhaan mahdollisen laadun. Persoonallisen tyylikkäät Avekmet-ovet valmistetaan huolella ja ammattitaidolla kunkin kohteen yksilöllisiin tarpeisiin. Ovituotannossamme kietoutuvat yhteen pitkä kokemus ja ammattitaito luoden korkeatasoisia ratkaisuja rakennuksille sekä rakennuttajille.

Alumiiniulko-ovet ovat kestäviä ja kestävät käytössä pitkään

Alumiiniulko-ovi suunnitellaan aina projektikohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
Meiltä saat kustannustehokkaat ja energiatehokkaat alumiiniulko-ovet jauhemaalattuina, struktuuripinnoitteella, edullisella puujäljitelmällä ja eloksoituna. Myös erilaiset saranavaihtoehdot tuovat monipuolisuutta ulko-oville, perinteisten pintasaranoiden lisäksi on saatavilla rullasaranoita ja piilosaranoita.

Alumiiniulko-ovet soveltuvat erinomaisesti päiväkoteihin, kouluihin, kerrostalojen ulko-oviksi ja toimitilojen ulko-oviksi.

Profiilipaksuudet 68mm, 70mm, 75mm, 78mm, 85mm, 90mm, 96mm ja jopa 104mm riippuen oven U-arvovaatimuksesta ja käyttötarkoituksesta. Yleisin ovimalli 78mm sarjaa.

Autotallin ovet

Valmistamme autotallin ovet alumiinisena- tai teräksisenä. Yleisimmin käytetty puupanelointi voidaan nykyään korvata myös kestävämmällä alumiinimuotopellillä, joka vastaa ulkonäöllisesti puupanelointia.

Sisäovet ja -ikkunat

Alumiinisisäovet ja -ikkunat soveltuvat loistavasti liiketilarakentamiseen. Saat meiltä myös sisäovet ja -ikkunat testatuilla desibeliluokilla. Myös erilaiset tuulikaappiratkaisut ovat alaamme.

Sisäoviin- ja ikkunoihin saatavilla myös erilaisia saranavaihtoehtoja ja värejä. Myös laaja lasivalikoima antaa suunnittelulle mahdollisuuksia. Kauttamme saat sisäoviin- ja ikkunoihin myös sähkölasit. Sähkölaseilla tarkoitetaan sähköisesti himmentyviä ja kirkastuvia laseja. Sähkölasien ideana on, että yhdellä napin painalluksella voidaan muuttaa lasin läpinäkyvyyttä halutuksi. Sähkölasi ratkaisut sopivatkin erinomaisesti esim. väliseiniksi ja tilajakajiksi, liukuoviksi, ikkunoiksi ja lattialaseiksi.

Myös erilaiset digiprinttilasiratkaisut saat kauttamme.

Lämpöeristämätön rakenne sisäkäyttöön, syvyys 45mm ja 50 mm.

Alumiiniset puujäljitelmäovet ja -ikkunat

Kustannustehokkaat ja modernit puujäljitelmäovet- ja ikkunat. Erilaiset puujäljitelmät ovat nykyään suosittu vaihtoehto perinteisten tammi/puuovien rinnalle.

Käsikäyttöiset nostoliukuovet ja liukuovet

Käsikäyttöiset nostoliukuovet saatavilla eri järjestelmistä. Katsomme kohteeseen sopivat järjestelmät U-arvovaatimusten ja ominaisuuksien mukaan. Myös lämpöeristämättömiä liukuovijärjestelmiä esimerkiksi toimistoihin ja kauppakeskuksiin saatavilla.

  Nyt myös saatavilla uusi ja innovatiivinen Avekmet Slide HI alumiininen terassi/parvekeliukuovi

   

  Liukuoven ominaisuuksia:

  • Kevyt käyttää (Heloitus samantyyppinen kuin ikkunajärjestelmissä)
  • Helppokäyttöinen
  • Uusi innovatiivinen heloitus
  • Kustannustehokkuus
  • Suuri tiiveys ja säänkestävyys
  • Korkea lämmöneristävyys

  Käsikäyttöiset taitto-ovet

  Lämpöeristetyt taitto-ovet ovat loistava valinta, kun halutaan avoin ratkaisu erilaisten ravintoloiden terassien sisäänkäynteihin. Erilaiset aukeamisvaihtoehdot antavat myös suunnittelijalle paljon vaihtoehtoja. Sisään avautuvat- ja ulosavautuvat versiot saatavilla.

  Haluatko lisää tietoa ulko-ovista ja ikkunoistamme?

  Lähetä meille sähköpostia tai kirjoita viesti viereisellä lomakkeella – vastaamme mielellämme!

  Avekmet Oy
  Keskuvainionkatu 2
  33720 Tampere
  020 730 8400
  avekmet@avekmet.fi

  Avekmet Teräs
  Hepolamminkatu 36
  33720 Tampere
  020 730 8400
  teras@avekmet.fi

  Avekmet Oy
  Keskuvainionkatu 2
  33720 Tampere
  020 730 8400
  avekmet@avekmet.fi

  Avekmet Teräs
  Hepolamminkatu 36
  33720 Tampere
  020 730 8400
  teras@avekmet.fi