020 730 8400 avekmet@avekmet.fi

Huolto, kunnossapito ja modernisointi

Huolto & korjaus

Tarjoamme myös ovien ja ikkunoiden korjaus/ huoltopalveluita. Myös erilaiset lasien vaihdot ja vanhojen ikkunoiden sekä ovien purkutyöt. Viemme vanhat ovet/ sekä ikkunat kierrätykseen ja vaihdamme uudet energiatehokkaat tilalle avaimet käteen -periaatteella. Myös pelkät lasien vaihdot!

Kunnossapito-ohjelma

Tarjoamme erilaisia kunnossapito-ohjelmia. Uutuutena Savunpoistoluukkujen vuositarkastukset taloyhtiöille. Savunpoistoluukkujen tarkastus ja huolto tehdään aina lainsäädännön ja valmistajien edellyttämällä tavalla, ja toimenpiteistä laaditaan kirjallinen tarkastuspöytäkirja. Savunpoistoluukut on tarkistettava 1-2 kertaa vuodessa ja tilasta sekä savunpoistoluukkujen määrästä riippuen tietty osa niistä on samalla koelaukaistava.
Olemme virallinen valmistaja/tarkastaja, jota Eurofins valvoo.
Kysy lisää! 

Suunnittelu ja laskenta

Suunnittelemme myös erikoisemmat alumiini ja teräslasirakenteet (pyramidit, valokatot, lasiterassit ja suuret vaativat lasijulkisivut) ammattitaidolla. Lisäksi arkkitehtineuvontaa meiltä ja vaativimmissa tapauksissa ulkopuoliset asiantuntijapalvelut käytössämme.

Alumiinityöstöt

Kysy lisää alumiinityöstöistä. Tarjoamme CNC-työstöt alumiiniprofiileille ( poraus, loveus, sahaus, lukkotyöstöt ) millitarkkuudella. Meidän kauttamme myös alumiiniprofiilien taivutukset (kylmät profiilit sekä julkisivujärjestelmien profiilit).

Kuljetukset

Toimitukset toteutamme omalla kalustolla suoraan asiakkaan tilaamaan kohteeseen. Kuljetuskalusto sopii erittäin vaativiinkin asennuksiin.

Kuljetuskalustomme sisältää kaksi omaa nostinautoa, jossa toisessa autonostin pystyy nostamaan jopa noin 30 metrin pituudelta tuotteita, lisäksi 3 kpl erilaisia imukuppinostimia. Suurimmillaan Viavac imukuppinostimella voimme nostaa jopa 800 kg laseja ammattitaitoisesti paikoilleen.

Avekmet Oy
Keskuvainionkatu 2
33720 Tampere
020 730 8400
avekmet@avekmet.fi

Avekmet Teräs
Hepolamminkatu 36
33720 Tampere
020 730 8400
teras@avekmet.fi

Avekmet Oy
Keskuvainionkatu 2
33720 Tampere
020 730 8400
avekmet@avekmet.fi

Avekmet Teräs
Hepolamminkatu 36
33720 Tampere
020 730 8400
teras@avekmet.fi