020 730 8400 avekmet@avekmet.fi

Sisäänkäynnit ja henkilöliikenne

Täydelliset sisäänkäynti- ja henkilöliikenneratkaisut! Tarjoamme erilaiset automaattiovi- ja luukku ratkaisut mihin tahansa rakennukseen. Oli sitten kyseessä automaattiliukuovet, teleskooppiliukuovet, balanssiovet, kääntöovet, palveluluukut ja paloliukuovet niin meiltä oikeanlainen ratkaisu. Toimimme yhteistyössä Assa Abloyn kanssa. Saatavilla myös muita teollisuusovia kauttamme!

Automaattiliukuovet

Liukuovet voivat olla 1- tai 2-lehtiset. Tyyli- ja rakennevaihtoehtoja on useita. Turvalliset ja helppokäyttöiset liukuovet soveltuvat kaikkiin sisäänkäynteihin. Liukuovia saatavina myös paniikkisaranoituina ja teleskooppimalleina. Kauttamme myös laadukkaat liukuovikoneistot asennettuina. Myös kokolasisia liukuovia saatavilla. Kysy myös muita teollisuus liukuovia ja tuotteita!

Palo-liukuovet

Alumiiniset paloliukuovet saatavilla myös tyyppihyväksyntä todistuksen mukaisia EI30 luokkaan. Alumiiniset paloliukuovet voivat olla niin
lasisia kuin umpinaisia. Oviin testatut liukuovikoneistot saatavilla asennettuina myös meidän kautta.

Kääntö-ovet, kääntöovikoneistot ja laitteet

Kääntöovet keskivilkkaasti tai vilkkaasti liikennöityihin sisäänkäynteihin.

Kääntö-ovikoneistot soveltuvat esimerkiksi raskaassa käytössä oleviin sisäänkäynteihin sisällä ja ulkona, 1- ja 2-lehtisiin oviin, vetämiseen ja työntämiseen, palo-oviin sekä hätäpoistumisreitteihin. Saatavilla myös piiloversioita ja pienikokoisia Slim kääntöovikoneisto versioita.

Kääntöovet (Pivot)

Automaattisesti kääntyvät pivot ovet sähköisin avauslaitteineen saatavilla.

Tilaa säästävä kääntöovijärjestelmä (Balanssiovi)

Kääntöovijärjestelmä on juuri oikea valinta kapeisiin käytäviin. Siinä yhdistyvät kääntöovien ja liukuovien parhaat puolet. Se on tasapainotettu lujaksi ja ihanteellinen ratkaisu ahtaisiin paikkoihin.

Vilkas liikenne, suuret tuulikuormat, ristiveto ja paine-erot eivät aiheuta ongelmia -ovelle. Kääntöovijärjestelmä pitää oven täydellisessä tasapainossa lateraalisesta paineesta huolimatta, joten se avautuu helposti vaikeissakin olosuhteissa.

Ovet valmistetaan aina mittatilaustyönä vaatimustesi mukaisesti. Sen rakenne on vakaa ja toimiva.

Toiminta varmistetaan valinnaisen sisäisen vara-akun ja valvonnan avulla myös sähkökatkosten aikana. Älykäs lukitustoiminto parantaa turvallisuutta.

Liukuluukut ja palveluluukut

Palveluluukkumme soveltuvat käytettäväksi monipuolisesti mm. info- ja myyntitiskeinä sairaaloissa, virastoissa, kouluissa ja kioskeissa. Alumiiniset palveluluukkumme voidaan yhdistää myös lasiseinien kanssa. Lasituksena sisäluukussa yleensä 3+3 laminoitu turvalasi. Saatavina myös muita lasitusvaihtoehtoa. Myös ulkokäyttöön 2k turvalasilla. Pystysuuntaisesti – tai sivusuuntaisesti avautuvat versiot.
Kaikki palveluluukut varustetaan Abloy-lukolla.

Saatavilla myös erikoisluukkuja, esim luodinsuojalla.

Värit: Ral-vakiovärisävyt, anodisoitu luonnonväriin, anodisoitu väriin, puujäljitelmät ja struktuurivärit.

 

Teleskoppiliukuovet

Teleskooppinen liukuovi on oikea valinta kapeisiin käytäviin ja pieniin sisäänkäynteihin, joihin halutaan suuri avautumisleveys. Saatavana 2- ja 4- lehtisiin sekä yhdelle puolelle avautuviin 2 lehtisiin oviin. Mukana myös ainutlaatuinen toiminto, jolla voidaan lukita kaikki yksittäiset ovilehdet samanaikaisesti ja varmistaa tällä paras mahdollinen turvallisuus.

 

Haluatko lisää tietoa sisäänkäyntien ja henkilöliikenteen ratkaisuista?

Lähetä meille sähköpostia tai kirjoita viesti viereisellä lomakkeella – vastaamme mielellämme!

Avekmet Oy
Keskuvainionkatu 2
33720 Tampere
020 730 8400
avekmet@avekmet.fi

Avekmet Teräs
Hepolamminkatu 36
33720 Tampere
020 730 8400
teras@avekmet.fi

Avekmet Oy
Keskuvainionkatu 2
33720 Tampere
020 730 8400
avekmet@avekmet.fi

Avekmet Teräs
Hepolamminkatu 36
33720 Tampere
020 730 8400
teras@avekmet.fi