020 730 8400 avekmet@avekmet.fi

Teräsovet ja -ikkunat

Teräsovi on tukeva ja varma ratkaisu rakennukseen. Avekmet teräsovet ovat kestäviä ja oikea ratkaisu, kun ovelta vaaditaan teknistä lujuutta. Avekmet teräsovet ovat valmistettu vain parhaista materiaaleista. Tavarantoimittajat kuten Forster ja Jansen takaavat parhaan mahdollisen laadun.

Kokemus näkyy laadussa

Ovituotannossamme kietoutuvat yhteen pitkä kokemus ja ammattitaito luoden korkeatasoisia ratkaisuja rakennuksille sekä rakennuttajille. Myös E30 ja EI30 lasipalo-ovet ja lasiseinärakenteet.

Teräsulko-ovet ja -liukuovet

Lämpöeristetyt Janisol-ovi- ja ikkunajärjestelmät sopivat kovaan käyttöön – myös esteettisesti vaativiin kohteisiin. Rakennesyvyys on vain 60 mm, joten siroprofiiliset, suuretkin lasipinnat on helppo toteuttaa. UF -arvo on ovissa 1,5 ja ikkunoissa 1,4 W/m2K. Kaikki avautumisvaihtoehdot ovat mahdollisia, lisäksi tarjolla on runsaasti värivaihtoehtoja sekä laaja helavalikoima.

Saatavilla myös Uusi ja innovatiivinen Janisol HI -järjestelmä, jossa huippu lämmöneristävyys. Kokonais U-arvo lasin kanssa alle yhden. Janisol HI -järjestelmän teräksiset, rakennesyvyydeltään 80 mm. Ovet ovat erittäin hyvin lämpöeristettyjä. Ne soveltuvat erinomaisesti julkisiin kohteisiin, joissa kestävyydelle ja turvallisuudelle asetetaan korkeat vaatimukset. Järjestelmällä saavutettava karmin UF-arvo voi olla jopa 0,92 W/m2K.

Forster Unico -kylmäkatkoprofiilit soveltuvat ovi- ja ikkunarakenteisiin. CE-merkitty. Järjestelmällä saavutetaan markkinoilla vaaditut U-arvot. Yksikammioiseksi kehitetyt  Unico -kylmäkatkoprofiilit ovat saavuttaneet maailmanlaajuisen huomion.

Automaattiliukuovet voidaan valmistaa myös teräksisenä. Kysy lisää.

Terässisäovet- ja -liukuovet

Jansen Economy ja Forster Presto ovet vuosien kokemuksella.

Tukeva, siro ja hiljainen sisäovi. Profiilisyvyys 50/60.

Profiileista valmistetaan eristämättömiä ovi- ja ikkunarakenteita yksilöllisillä mitoilla.

Desibeliovet teräksisenä saatavilla jopa Rw (C; Ctr) = 44 (-2; -5)dB.

Automaattiliukuovet voidaan valmistaa myös teräksisenä. Kysy lisää.

Tilanjako-ovet

Näyttävät tilanjakaja liukuovet rajaavat huoneet toisistaan tai toimivat tavallisen välioven korvikkeena. Voidaan toteuttaa vanhaan tai uuteen kohteeseen. Lukemattomia variaatioita värien ja lasien suhteen. Mahdollista saada myös digiprinttilasilla. 

Teräspalo-ovet

Forster Fuego light EI30 JA EI60 tyyppihyväksyntä todistuksen mukaiset kuumankestävät profiilit ovat paloluokiteltuja. Profiileista voidaan valmistaa yksi- ja kaksilehtisiä lasipalo-ovia, liukuovia sekä lasiseinärakenteita.

Teräspaloliukuovet

Teräsliukuovet Jansen Janisol 2 EI30 järjestelmästä tyyppihyväksyttyinä. Toimitamme koneistoineen automaattiliukuovet.

Saatavana myös paniikkisaranoidut teräspaloliukuovet poistumistieheloineen!

Teräsverkko-ovet

Teräsverkko-ovet saatavina maalattuina ja sinkittyinä erilaisilla verkkovaihtoehdoilla. Teräsverkko-ovet soveltuvat hyvin erilaisiin ulkotiloihin ja varastoihin.

Teräsikkunat

Teräsikkunat ulko- ja sisäkäyttöön. Myös paloluokilla. Kysy lisää!

Haluatko lisää tietoa teräsovista ja
-ikkunoistamme?

Lähetä meille sähköpostia tai kirjoita viesti viereisellä lomakkeella – vastaamme mielellämme!

Avekmet Oy
Keskuvainionkatu 2
33720 Tampere
020 730 8400
avekmet@avekmet.fi

Avekmet Teräs
Hepolamminkatu 36
33720 Tampere
020 730 8400
teras@avekmet.fi

Avekmet Oy
Keskuvainionkatu 2
33720 Tampere
020 730 8400
avekmet@avekmet.fi

Avekmet Teräs
Hepolamminkatu 36
33720 Tampere
020 730 8400
teras@avekmet.fi